PA BUKË, PA SHKOLLË, PA SHTËPI… JETIMI 10 VJEÇ NGA DY DITË RRI PA USHQIM

Jeta
Auto Draft
Auto Draft

Quhet Fetah dhe i ka vetëm 10 vjet.
Ai mban emrin e babait që asnjëherë nuk e takoi.
Ende pa e thithur ajrin e parë në këtë botë, babai i tij kishte ndërruar jetë, duke e lënë Fetahin si burrin e vetëm në familje,
me dy motra dhe një nënë të sëmurë.
Vitet e para të jetës së tij nuk kanë qenë edhe aq të lehta!

07500080013584873
Zemrije Salihi
Numri i Xhirrollogarise
Info.
071540386

shiko videon më poshtë