Shkurte Gashi do të këndojë në dasmën e Labit?

ShowBiz
Shkurte Gashi do të këndojë në dasmën e Labit?
Shkurte Gashi do të këndojë në dasmën e Labit?

Ata kanë qenë në Zhurma e dukeshin ashtu sic edhe i kanë raportetg si vëlla e motër, madje këngëtarja Shkuretg Gahsi thotë se cdo këshillë e merr tashmë nga Labi. E moderator i njohur Labinot Gashi martohet e i jep fund beqarisë më 16 tetor por a do të këndojë Shkiurte Gashi në dasmën e tij kjo ishte dhe pyetja që moderator tjetër Maksim Gjokaj ia drejton në praninë e njëri tjetrit teksai i interviston pas spektaklit tëg mbajtujr ditëg më parë. Dhe ajo ka një përgjigje!.BS