Grupe nga Maqedonia përgatiten për luftë “ Do te ju kallim o Shqiptar, te gjallë do ju masakrojmë” (Video)

Kurioz

Portali www.Shqip.Press nxjerr nje informacion te pa besueshem si me posht :
Në rrjetet sociale janë paraqitur disa fotografi të paramilitarëve maqedonas, për të cilët jozyrtarisht thuhet se janë duke u stërvitur nëpër kampe në Maqedoninë Lindore, transmeton albanews.
Policia demanton ekzistimin e këtyre grupacioneve, por jozyrtarisht thuhet se ato do të aktivizohen në rast se formohet “qeveri antimaqedonase”.Shikoni videon e gjiruar ku folin ata.
Për ta shikuar videon klikoni mbi kët hapsirën këtu më poshtë dhe hapet video e plot pas 5 sekondash