Linda Morina e kall Sfillarcën e Tetoves, cfar zeri fantastik!

Kurioz

Linda Morina e kall Sfillarcën e Tetoves, cfar zeri fantastik!
Nuk do ta besoni se eshte zeri i Linda Morines, Nuk eshte ajo qe ishte para ca viteve, tani shume me ndryshe sidomos ne kenget e saja dhe zerin e saj fantastik, duket se linda ka nje sekret qe e ka bere zerin e saj aq tingullueshem. Nuk do ta besoni se sa ka ndryshuar linda morina, shikoni videon me posht e binduni se vertet jane keto qe i thojme ne.
Shikoni me posht videon e linda morines…