Home / Jeta / PA BUKË, PA SHKOLLË, PA SHTËPI… JETIMI 10 VJEÇ NGA DY DITË RRI PA USHQIM
Auto Draft

PA BUKË, PA SHKOLLË, PA SHTËPI… JETIMI 10 VJEÇ NGA DY DITË RRI PA USHQIM

Auto Draft
Auto Draft

Quhet Fetah dhe i ka vetëm 10 vjet.
Ai mban emrin e babait që asnjëherë nuk e takoi.
Ende pa e thithur ajrin e parë në këtë botë, babai i tij kishte ndërruar jetë, duke e lënë Fetahin si burrin e vetëm në familje,
me dy motra dhe një nënë të sëmurë.
Vitet e para të jetës së tij nuk kanë qenë edhe aq të lehta!

07500080013584873
Zemrije Salihi
Numri i Xhirrollogarise
Info.
071540386

shiko videon më poshtë


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje