Home / Kurioz / Filmi Shqiptar TIGRAT 2018 – Zanati i vjetër… po cmend facebookun !
Filmi Shqiptar TIGRAT 2018 - Zanati i vjetër... po cmend facebookun !

Filmi Shqiptar TIGRAT 2018 – Zanati i vjetër… po cmend facebookun !

Ne film marin pjese aktoret: James Fetahu, Fatos Kryeziu, Avni Hoti, Shpëtim Kastrati, Kadrije Canolli.
Ne film behet fjale dhe ashtu eshte emruar “zanati i vjeter” qe ka bere shume shikuesheri ne facebook edhe ne youtube. Video eshte edhe ne youtube me posht.
Ki film eshte shume interesant kjo pjese eshte per vitin 2018 qe eshte i plote qe mund ta shikoni ne video me posht duke klikuar fillimisht ne reklame pastaj hapet video. Ose me posht ne video link.
Videolink i filmit

 

 

 


Behu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje