Home / Tag Archives: interesante

Tag Archives: interesante

Ja si ju ‘nxjerr zbuluar’ Facebook kur ju jeni të dashuruar

Ja si ju 'nxjerr zbuluar' Facebook kur ju jeni të dashuruar

Facebook lexon çfarë shkruajnë njerëzit e dashuruar Rezulton se ekziston një grup shkencëtarësh të të dhënave që studiojnë dashurinë në facebook. Falë kërkimit të tyre, inteligjenca artificiale është në gjendje të parashikojë kur do të filloni një marrëdhënie romantike më mirë se një psikolog. Nga konkluzionet dhe shenjat interesante që …

Read More »

Bashkoni duart dhe mësoni se çfarë po ndodh me jetën tuaj

Bashkoni duart dhe mësoni se çfarë po ndodh me jetën tuaj

Duart e një personi mund të tregojnë diçka interesante rreth asaj se si është ai në dashuri. Ato nuk gënjejnë dhe japin informacion më të vërtetë sesa pronari i tyre. Lexuesit e dorës gjetën vijën e dashurisë dhe deshifruan opsionet e mundshme të karakterit. Vendosni pëllëmbët së bashku, zgjidheni llojin …

Read More »

10 të mirat e marrëdhënieve seksuale!

10 të mirat e marrëdhënieve seksuale!

Seksi ndikon edhe si aktivitet fizik, ndërsa bërja dashuri me ndonjë të cilin e doni u ndihmon juve që më mirë të ndjeheni dhe në lëkurën tuaj. 1. – Bërja dashuri e përshpejton humbjen e kalorive, e rrit vetëbesimin, garanton disponim të mirë, ndërsa mundet ta ulë edhe rrezikun nga …

Read More »