E Pabesueshme: Provokon rëndë prezantuesja shqiptare çmendet në emision ”Eja fute kokën në…

Kurioz

Padyshim që është njëra nga prezantueset më të njohura dhe tani më ka bërë bujë në televizonet shqiptare. E bukura nga Shqipëria fillimisht u bë e njohur për shkak të trupit të saj bombastik që kishte dhe bukuris së saj. Mirëpo ajo cdo ditë na befason në emisionet e saja duke u veshur shumë provokative. Kështu së fundmi ajo ishte veshur shumë ngushtë ku i shiheshin vithet dhe gjoksi,kur e pyeti kolegu i saj ake te mbrendshme veshur, Ajo pa pikë turpi i thot: Eja…..Kllikoni rrekllamen me posht per ta par videon.